Nieuws

 
 
 
 

Een implementatiecoach er bij! (één van de acht in Nederland)


 
In onze regio worden allerlei cursussen en activiteiten georganiseerd. In de diverse wijkcentra bijvoorbeeld, is altijd van alles te doen; hieronder een overzicht van activiteiten.

MaxZorg bestaat uit collega’s die hun talent, kennis, vakmanschap en (levens)ervaring inzetten om mensen te ondersteunen die, al dan niet tijdelijk, niet meer alles zelf kunnen. Kennis en vakmanschap zijn er niet zomaar.

Vandaag is het tijd om Sietske in het zonnetje te zetten. Zij heeft haar kennis aangevuld; ze heeft de (nieuwe) opleiding Implementatiecoach Wijkverpleging succesvol afgerond!

Een implementatiecoach realiseert verbeteringen in de zorg en ondersteunt collega’s bij het implementeren en borgen van richtlijnen of innovaties. Het gaat erom dat nieuwe (evidence based) kennis in de dagelijkse praktijk verspreid wordt.

Hier komen allerlei aspecten bij kijken; samenwerking met management van de afdeling, je team meekrijgen en beschikken over diverse vaardigheden. Sietske is er glansrijk voor geslaagd (als één van de acht in Nederland).

MaxZorg is verheugd er een implementatiecoach bij te hebben; proficiat Sietske!