Vrijwilligerswerk

Dankbaar werk

Als vrijwilliger bij MaxZorg lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Dat is dankbaar werk. Voor iedereen die bij ons als vrijwilliger aan de slag wil, zoeken we een passende activiteit.

Heldere afspraken

We bespreken samen hoe we jouw wensen en die van onze cliënten zo goed mogelijk op elkaar kunnen afstemmen. En we maken samen ook heldere afspraken. Want ook al verbind je je vrijwillig aan je werk bij ons, het is niet vrijblijvend; onze cliënten en medewerkers rekenen op je. 

Reiskosten en verzekering

Je kunt kiezen uit allerlei verschillende werkzaamheden. De tijdsinvestering varieert van een paar uur per week tot een paar uur per maand. Eventuele reiskosten worden door ons vergoed en tijdens je werk voor ons ben je verzekerd tegen ongevallen en aansprakelijkheid.

Gratis training

Vrijwilligers zijn meestal geen zorgprofessionals. Dat hoeft ook niet. Maar omdat je wel met kwetsbare mensen omgaat, vinden we het belangrijk dat je over wat basale zorgkennis beschikt. Daarom bieden we je een gratis training aan waarin je een aantal praktische zaken leert, zoals iemand helpen opstaan uit een stoel en lopen met iemand aan de arm.

Meer informatie

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij MaxZorg kun je contact met ons opnemen.