Uw zorgvraag

Blijven wonen en leven zoals ú dat wilt

Bij MaxZorg begrijpen we dat u graag de regie over uw leven wilt behouden en wilt blijven wonen en leven zoals ú dat graag wilt. Ook als u zorg nodig hebt. Daarom bekijken we samen met u welke hulp daar het beste bij past. Zo zorgen we er samen voor dat onze zorgprofessionals u zorg op maat kunnen leveren; persoonsgerichte kwaliteitszorg bij u thuis, vanuit persoonlijke betrokkenheid en op basis van respect en gelijkwaardigheid.

We denken en helpen desgewenst ook graag mee met het coördineren van uw zorg. En we kennen de weg in ‘zorgland’, dus we kunnen u ook een handje helpen met bijvoorbeeld het aanvragen van hulpmiddelen.

Soorten thuiszorg

Er zijn verschillende soorten thuiszorg. Welke zorg u krijgt, hangt af van uw situatie en uw wensen. MaxZorg kan u helpen met:

Digitaal ZorgDossier

MaxZorg werkt met kleine teams. Met vaste mensen die u uiteraard persoonlijk kennen. Dat is wel zo prettig. We gebruiken het Digitaal ZorgDossier om alle informatie over de zorg en uw gezondheid in te registreren. U bepaalt zelf wie die informatie in uw dossier mag bekijken, bijvoorbeeld uw familie of de huisarts. Zij kunnen dan meteen zien wat wij doen en hoe het met u gaat. Ook kunt u zelf de planning bekijken, zodat u weet wie er wanneer bij u komt.